tisdag, april 05, 2016

Utvecklingssamtal - TIDER


Lediga tider:

Mejla mig om tid ni önskar, först till kvarn!

Vecka 18
Tid
Måndag
(2 maj)
Tisdag
(3 maj)
Onsdag
(4 maj)
Torsdag
(5 maj)
13.30-14.00
Upptagen

Upptagen
Upptagen

14.15-14.45
Upptagen

Upptagen
Upptagen

15.00-15.30





15.45-16.30






Vecka 19
Tid
Måndag
(9 maj)
Tisdag
(10 maj)
Onsdag
(11 maj)
Torsdag
(12 maj)
13.30-14.00




Upptagen
14.15-14.45




Upptagen
15.00-15.30





15.45-16.30






Vecka 20
Tid
Måndag
(16 maj)
Tisdag
(17 maj)
Onsdag
(18 maj)
Torsdag
(19 maj)
13.30-14.00


Upptagen
Upptagen
Upptagen
14.15-14.45



Upptagen
Upptagen
15.00-15.30





15.45-16.30






Vecka 21
Tid
Måndag
(23. nov)
Tisdag
(24. nov)
Onsdag
(25. nov)
Torsdag
(26. nov)
13.30-14.00
Upptagen

Upptagen

Upptagen
14.15-14.45
Upptagen

Upptagen

Upptagen
15.00-15.30
Upptagen

Upptagen


15.45-16.30
Upptagen

Upptagen



Vecka 22
Tid
Måndag
(30 maj)
Tisdag
(31 maj)
Onsdag
(1 juni)
Torsdag
(2 juni)
13.30-14.00


Upptagen


14.15-14.45


Upptagen


15.00-15.30





15.45-16.30







/Ann-Eirin


Skidor

I år gick barnen distansen Luleå-Söderhamn.
Gott jobbat, barn!

/Ann-Eirin

fredag, februari 19, 2016

Studiebesök 19 februari

Frågor under studiebesöket hos Nyléns Hugossons 19 februari 2016

1)   Hur många anställde är det här?
Det är ungefär 60 anställde därav 15 i administrationen.

2)   Vilka yrken finns i fabriken?
Utesäljare, produktionsarbetare, livsmedelsarbetare med flera

3)   Vilken utbildning behövs för att jobba här?
Ingen utbildning behövs för att jobba där, man kan få utbildning i fabriken.

4)   Vilka djur används till produktionen?
I produktionen används ko, gris och häst.

5)   Hur många kilo kött används varje dag?
4000 kg används till produktion varje dag.

6)   Vars är slakteriet?
Slakteriet är vid Storheden (nöt), ett slakteri är i Alvik (gris) och i Skellefteå (häst).

7)   Hur många djur födas upp på farmen?
På farmen i Alvik födes det upp 7000, men dom köper också in djur.

8)   Hur sker transporten från grisfarmen till slakteriet?
Ingen biltransport behövs. Grisen går själv till slakteriet eftersom grisen flyttas närmare och närmare slakteriet ju större den blir. Detta är humant för djuret och vi får ingen ”stresskinka”. 

9)   Producerar ni specialkost (gluten, halal)?
Ingen halal, det var inte nog efterfråga. Inget naturligt gluten.

10) Hur gör man korv och salami?
Smeten görs och åker in i en ”korvstoppingsmaskin” som pressar smeten in i korvskinnet.

11) Varför får vi inte fota här inne?
De har hemliga recept, men de som jobbar där vill inte bli fotat.